header banner
Default

Shiba Memu, Hifi Finance en Bitcoin Price Prediction


  • Het niveau van $26.500 heeft het potentieel om als cruciaal punt voor de Bitcoin-prijs te dienen.
  • Volgens marktanalisten zou Hifi Finance de hoogste prijs van $1,0 kunnen bereiken.
  • Op het moment van schrijven kostte één Shiba Memu (SHMU)-munt 0,028225 USDT.

De cryptomarkt bevindt zich opnieuw in een bull-cyclus na een korte bearmarkt waarin Bitcoin kortstondig onder de $25.000 daalde. Terwijl de cryptomarkt zich verzamelt, zijn een aantal cryptocurrencies waaronder Hifi Finance, Bitcoin en Shiba Memu trending.

Shiba Memu, een nieuw cryptocurrency-project, volgt de golf van mememunten en kunstmatige intelligentie. Hoewel het eerste doel het veroveren van de toppositie onder de meme-munten is, zal de munt hoogstwaarschijnlijk tegen eind 2023 tot de beste cryptocurrencies behoren, zoals blijkt uit de manier waarop investeerders naar het project toestromen.

Shiba Memu bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase en heeft al $ 2.931.352,80 opgehaald. Naast het gebruik van AI om zichzelf op de markt te brengen, piept de prijs van Shiba Memu (SHMU) om de paar uur omhoog, wat een geweldig voorstel zou kunnen zijn voor beleggers.

Bitcoin-prijsvoorspelling

VIDEO:

Na een grondige technische analyse van de huidige positie van Bitcoin blijkt er een voorzichtige neiging naar een bearish trend te bestaan. Momenteel bevindt Bitcoin zich iets boven het steunniveau van $26.500, wat ooit een formidabele weerstand was. Het handhaaft een relatief stabiele positie net boven de weerstand van $26.800, wat wijst op een mogelijke vorming van een dubbel toppatroon.

1695100857988-73c3bf80-f3b8-4195-8cd2-ee84a81766c3 Bitcoin-prijsgrafiek

Een belangrijk kenmerk om op te merken is de aanwezigheid van een dalende trendlijn op ongeveer $26.750, die zou kunnen fungeren als een beperkende factor voor het opwaartse traject van Bitcoin. Mocht Bitcoin erin slagen deze trendlijn te doorbreken, dan kan het zijn zinnen zetten op het niveau van $27.000. Voorbij deze drempel doemt het niveau van $27.600 op als een aanzienlijke weerstand, en het overschrijden ervan zou mogelijk de weg kunnen openen naar de felbegeerde mijlpaal van $28.000.

Omgekeerd, als Bitcoin er niet in slaagt de trendlijn van $26.750 te overwinnen, zou het op zijn stappen richting $26.600 kunnen terugkeren of, in een meer bearish scenario, het ondersteuningsniveau van $26.000 opnieuw kunnen bekijken. Een dergelijke retracement zou een verhoogde verkoopdruk kunnen veroorzaken, wat mogelijk kan leiden tot een prijsdaling tot ongeveer $25.250.

Belangrijk is dat verschillende technische indicatoren, waaronder het 50-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde en de relatieve sterkte-index, wijzen op de mogelijkheid van een aankomend bullish momentum. Beleggers moeten het niveau van $26.500 waakzaam blijven volgen, omdat dit het potentieel heeft om als cruciaal punt te dienen. Prijzen die dit niveau overschrijden kunnen wijzen op gunstige koopsignalen, terwijl prijzen daaronder kunnen wijzen op een tendens naar verkoopsignalen.

Vooruitkijkend naar de komende week staan verschillende cruciale economische gebeurtenissen klaar om invloed uit te oefenen op de prijsdynamiek van Bitcoin, gezien de correlatie van de cryptocurrency met macro-economische factoren. Op woensdag 20 september zullen alle ogen gericht zijn op de Federal Reserve, die de Federal Funds Rate bekendmaakt, die momenteel op 5,50% staat. Tegelijkertijd zullen marktwaarnemers reikhalzend uitkijken naar de economische projecties van het FOMC, de FOMC-verklaring en de daaropvolgende FOMC-persconferentie, gepland voor 18.30 uur. De houding van de Federal Reserve, of die nu verruimend of agressief is, kan potentieel aanzienlijke volatiliteit op de traditionele markten veroorzaken, een fenomeen dat vaak in de markt voor cryptocurrency terechtkomt.

Op donderdag 21 september zal deze dag gegevens over werkloosheidsclaims opleveren, waarbij analisten een lichte stijging naar 222.000 voorspellen ten opzichte van het vorige cijfer van 220.000.

Als afsluiting van de week op vrijdag 22 september zullen we getuige zijn van de release van de Flash Manufacturing PMI en Flash Services PMI, die naar verwachting respectievelijk 47,9 en 50,8 zullen bedragen. Deze indices bieden waardevolle inzichten in de algehele economische gezondheid en als ze aanzienlijk afwijken van de verwachtingen, kunnen ze indirect de prijs van Bitcoin beïnvloeden door het marktsentiment te beïnvloeden.

Hifi financieringsprijsvoorspelling

VIDEO:

Hifi Finance (HIFI) kende een scherpe prijsdaling na een indrukwekkende zevendaagse rally waar tokenhouders al lang op hadden geanticipeerd, waarmee een einde kwam aan een periode van langdurige consolidatie. Deze stijging en daaropvolgende daling vonden plaats terwijl de prijzen van Bitcoin (BTC) relatief stabiel bleven, waardoor de bredere markt naar een katalysator verlangde. Te midden hiervan suggereren analisten dat het huidige klimaat bevorderlijk is voor investeringen in alternatieve cryptocurrencies (altcoins).

De prijs van Hifi Finance vertoonde tijdens deze periode een aanzienlijke volatiliteit. De afgelopen week was Hifi Finance (HIFI) getuige van een verbazingwekkende stijging van 362% ten opzichte van de Tether (USDT) stablecoin op de Binance Exchange , waarmee de handelssessie op 16 september werd afgesloten op $2,320. Deze stijging volgde op de doorbraak van het psychologisch significante $2,5000-niveau en bereikte een intraday-piek van $2,635.

De plotselinge prijsstijging van Hifi Finance hield nauw verband met een aanzienlijke stijging van het handelsvolume op de Koreaanse beurs Upbit. Upbit Korea was die zaterdag goed voor ongeveer 65% van het totale handelsvolume voor het actief, waarbij Wu Blockchain een opmerkelijke toename van 208% in het handelsvolume rapporteerde. Opgemerkt werd dat Upbit voorop liep op het gebied van spothandel, met een handelsvolume van maar liefst $717 miljoen in de afgelopen 24 uur. De prijs kende de afgelopen dag echter een aanzienlijke daling van ongeveer 40%, veroorzaakt door Binance’s introductie van het HIFI eeuwigdurende contract.

HIFI token has risen 208% in the past 7d. Upbit, South Korea's largest exchange, is the main spot player, with a trading volume of $717m in the past 24h. After Binance opened the HIFI perpetual contract on September 16, HIFI fell sharply, falling more than 30% from its high. HIFI…

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) September 17, 2023

Er was met name een opmerkelijke discrepantie tussen de prijzen van HIFI op de termijnmarkt en de spotmarkt. HIFI-futures werden verhandeld tegen een premie van -40% vergeleken met de spotprijzen, een zeldzaam en verbijsterend fenomeen dat aanleiding geeft tot bezorgdheid over de dynamiek van de prijs van Hifi Finance.

Een eeuwigdurend contract is, vergelijkbaar met een futurescontract, een derivaat, maar heeft geen vervaldatum. Het vertegenwoordigt een overeenkomst tussen twee partijen om een actief te kopen of verkopen tegen een vaste prijs zonder een specifieke vervaldatum. Hierdoor kunnen handelaren met behulp van hefboomwerking speculeren op de waarde van het actief, zonder zich zorgen te hoeven maken over het aflopen van hun contracten. Hoewel eeuwigdurende contracten het potentieel bieden voor grotere winsten, brengen ze ook het risico met zich mee van een snelle liquidatie van de posities van handelaars als de prijs van het actief aanzienlijk daalt.

De daling van de prijs van HIFI op Binance na de introductie van het eeuwigdurende contract kan aan verschillende factoren worden toegeschreven. Eeuwigdurende contracten bieden meer liquiditeit, krappere spreads en weerstand tegen marktmanipulatie, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn. Het is vermeldenswaard dat Koreaanse handelaren in het verleden in verband zijn gebracht met pump-and-dump-praktijken. CryptoQuant CEO Ki Young Ju wees erop dat dit gedrag beïnvloed kan worden door de strikte kapitaalcontroles in de regio, die de arbitragemogelijkheden tussen mondiale beurzen beperken.

Sources


Article information

Author: Yvonne Johnson

Last Updated: 1697849761

Views: 1183

Rating: 4 / 5 (84 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Yvonne Johnson

Birthday: 1972-06-01

Address: USNS Lawrence, FPO AP 78878

Phone: +4206290769199544

Job: Flight Attendant

Hobby: Survival Skills, Soccer, Crochet, Cross-Stitching, Camping, Magic Tricks, Drone Flying

Introduction: My name is Yvonne Johnson, I am a dedicated, dear, frank, unyielding, Open, artistic, dazzling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.