header banner
Default

De Shiba Inu is op het punt om cruciale weerstand te breken


Shiba Inu (SHIB) handelt al langere tijd rond de $0,000007 regio. Desalniettemin heeft de digitale munt onlangs een belangrijke weerstand doorbroken die mogelijk een indicatie kan zijn voor een langetermijn ommekeer. 

Zo gaat SHIB de strijd aan met de 21-daagse Exponential Moving Average (EMA). De EMA, vaak gebruikt in technische analyse, identificeert en analyseert prijstrends van financiële activa zoals cryptocurrencies en aandelen. In tegenstelling tot het simpele voortschrijdend gemiddelde (SMA), legt de EMA meer nadruk op recente prijsgegevens, waardoor het sneller reageert op prijsveranderingen.

Shiba Inu koers en de 21-daagse EMA
Shiba Inu koers en de 21-daagse EMA – Tradingview

In de TradingView-grafiek wordt duidelijk dat SHIB al een tijdje onder de 21-daagse EMA handelt, die in het blauw is aangegeven. Als SHIB erin slaagt om boven deze EMA te sluiten, kan er sprake zijn van een opwaartse trend.

Daarnaast hebben we onlangs een bemoedigend zigzagpatroon geïdentificeerd. Na elke prijsdaling zagen we een daaropvolgende herstelfase, wat duidt op de veerkracht van SHIB. Dit patroon suggereert dat langetermijn investeerders consistent de dips kopen, wat erop wijst dat er een sterke basis is voor SHIB met groeipotentieel en een mogelijk marktherstel in de toekomst.

Verwachtingen SHIB koers

Als de SHIB koers de huidige weerstand doorbreekt, zou het kunnen terugkeren naar de prijsniveaus die we zagen vóór de introductie van layer-2 Shibarium. Destijds stond de tokenprijs net onder de $0,000011, wat een potentiële stijging van 57% ten opzichte van de huidige waarde zou betekenen.

Investeerders gewaarschuwd

Investeerders die geïnteresseerd zijn in het Shiba Inu netwerk moeten waakzaam zijn. Het ontwikkelingsteam achter Shiba Inu waarschuwt de gemeenschap voor mogelijke frauduleuze activiteiten omtrent de nog te lanceren ‘Treat’ token.

Marketingexpert Lucie heeft onderstreept dat er, ondanks dat de token nog niet officieel is uitgebracht, reeds valse beweringen circuleren dat deze op bepaalde platforms verkrijgbaar zou zijn. Fraude met nieuwe cryptocurrencies komt helaas vaak voor. Investeerders wordt daarom geadviseerd uitsluitend informatie te vertrouwen die afkomstig is van officiële bronnen en extra waakzaam te zijn.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Anne Haynes

Last Updated: 1699451763

Views: 1325

Rating: 3.9 / 5 (119 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Anne Haynes

Birthday: 1960-05-25

Address: 22671 Bryant Causeway, Lake Scott, NC 48682

Phone: +4079380248788402

Job: Forensic Scientist

Hobby: Photography, Swimming, Whiskey Distilling, Singing, Cycling, Photography, Skydiving

Introduction: My name is Anne Haynes, I am a unyielding, intrepid, forthright, fearless, unswerving, spirited, expert person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.